EGİTİM DUYURUSU
23 Eylül 2022

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 28 Kasım - 27 Aralık 2017 tarihleri arasında Hastanenin Kaşüstü Kampüsü Konferans Salonunda(-1.kat) 1.Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenmiştir. Ameliyathane Hemşireliği Standartları Sertifika Yenileme Ölçütleri Madde-12 (b) bendi 2. “Sertifikanın geçerlilik süresi olan 5(beş)yılın sonunda sertifika yenileme sınavına tabi tutulur” hükmüne göre sertifikanın tescil tarihinden itibaren 5(beş)yıl olan sertifikanın geçerlilik süresi dolduğundan Eğitim Merkezi tarafından 19 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00 'da Resertifikasyon Sınavı yapılması planlanmıştır. Resertifikasyon sınavına başvurular 03 Ekim -17 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılabilecektir. Sınav sorumlusunun iletişim bilgileri aşağıda belirtilmiş olup, başvuru yapmak isteyenlerin ekte yer alan “Resertifikasyon Başvuru Formunu” doldurarak gerekli belgeler ile birlikte kanuniegitimarge@gmail.com adresine mail yoluyla gönderilebilir.

Gerekli Belgeler:
1.Resertifikasyon Başvuru Formu
2.Sınav Başvuru Dilekçesi
3.Sertifika Örneği(Aslı Gibidir Onaylı)
4.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5.İlgili Alanda Çalıştığına Dair Yazı