Sağlık Bakanlığı 10.900 Sürekli İşçi Yedek Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
29 Mart 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunun kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde atanmaya hak kazanan 10.900 sürekli işçi hakkında 25-26 Nisan 2023 tarihinde noter huzurunda çekilen kura sonucuna göre “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, Bilgisayar Sistemleri Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, İnşaat Boyacısı/ Boyacı, Marangoz” branşlarındaki yedek adaylardanatamaya esas belgeler ile birlikte 27 Mart- 16 Nisan 2024 tarihleri arasında Müdürlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

NOT:Bu ilan tebligat yerine geçmekte olup ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

1-İSİM LİSTESİ.rar
2-meslek-ogrenim-durumu-ve-ozel-sartlar.pdf